Σχετικά

Στη Cre8ive, κατανοούμε ότι το θεμέλιο για ένα επαγγελματικό και αποτελεσματικό έργο ξεκινά με τη σχέση που χτίζουμε με τους πελάτες μας. Έτσι, η φιλοσοφία μας είναι καθοδηγούμενη από ειλικρίνεια, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη προς τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.

Διαθέτουμε τις ικανότητες και την τεχνογνωσία για να σας δώσουμε την ψηφιακή εμπειρία που οραματίζεστε. Εργαζόμαστε σε τεχνολογίες όπως το WordPress και το WooCommerce και δημιουργούμε ευέλικτα προϊόντα και λύσεις για τους πελάτες μας.

Το επίκεντρό μας είναι η δημιουργία ψηφιακών εμπειριών με μοναδικό σχεδιασμό, διατηρώντας παράλληλα τις βέλτιστες πρακτικές προσβασιμότητας & SEO.

Καινοτόμες, δημιουργικές και ευέλικτες λύσεις

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστότοπους, με τα υψηλότερα πρότυπα, σε ένα κλάσμα του κόστους που θα περίμεναν να πληρώσουν πολλές επιχειρήσεις.

Επίσης, διαθέτουμε υπηρεσίες ψηφιακού marketing & branding, σε τιμές που καμία άλλη εταιρία δεν μπορεί να ταιριάξει.

Ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία

Μια καλή διαδικτυακή παρουσία θα σας κερδίσει πελάτες και θα αναπτύξει την επιχείρησή σας.


Η ανταγωνιστική φύση του ελεύθερου διαδικτύου σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε μόνο στο ερασιτεχνικό σας προσόν για να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο.


Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας και μαζί θα δημιουργήσουμε μια επωνυμία και έναν ιστότοπο για τον οποίο θα είστε πραγματικά περήφανοι.

Η προσέγγισή μας είναι συνεργατική

Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, καθώς και τις ιδέες, τη διορατικότητα και το πάθος μας. Μαζί θα χτίσουμε ουσιαστικό οπτικό και γραπτό περιεχόμενο για χρήση στα ψηφιακά σας κανάλια.


Συνεργαζόμενοι με τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις, ως τη μοναδική ομάδα μάρκετινγκ τους, προσπαθώντας πάντα να παρέχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.